blog-logo

Troc între Primărie şi CJ pentru salvarea Complexului Agrement de sub Tâmpa

Troc între Primărie şi CJ pentru salvarea Complexului Agrement de sub Tâmpa

Edilii braşoveni intenţionează sa redeschidă Complexul Agrement închis la începutul anului 2015, după ce societatea Consilprest a renunţat la administrare. De atunci şi până în prezent, administraţia judeţeană a organizat mai multe licitaţii, sperând că va fi identificat un operator privat care să preia unitatea.

Având în vedere preţul de pornire considerat mult prea mare de posibilii chiriaşi (319.684 lei /an la utima licitaţie) nici o firmă nu s-a arătat interesată de închirierea complexului.

În aceste condiţii, Primăria şi Consiliul Judeţean (CJ) au ajuns la o înţelegere pentru a face un schimb între Complexul Agrement de sub Tâmpa şi Casa Sfatului.

Astfel, municipiul Braşov să devină proprietar al complexului, pe care intenţionează să-l redeschidă, iar la schimb, să ofere Casa Sfatului, în care funcţionează acum Muzeul Judeţean de Istorie.

Alte articole:   CFR Călători introduce un nou tren pe ruta Braşov-Bucureşti

Schimbul este agreat atât de municipalitate, cât şi de administraţia judeţeană, iar în cadrul şedinţei CJ de astăzi ( 3 aprilie), consilierii județeni ar urma să-și dea acordul de principiu privind iniţierea schimbului.

Baza sportivă a fost refăcută de Consiliul Judeţean, în 2009, când a investit peste 8 milioane de lei pentru modernizări, dar o parte din teren este tot al Primăriei.

Baza de la Complexul Agrement are o piscină, săli de fitness, sala de bowling, sală de gimnastică, patinoar iarna şi terenuri de sport în jurul ei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate