Tichetele cadou, prima opțiune pentru recompensarea angajaților de Paște

In apropierea sarbatorilor pascale angajatorii iau in calcul posibilitatea acordarii unui cadou pentru angajati, care, uneori este asociat cu traditionalul. cos cu produse sau prime in bani. Totusi, achizitionarea unor produse implica un proces indelungat de selectie, transport si stocare, iar bonusurile sunt lipsite de emotia si surpriza unui cadou.

De aceea, Up Romania propune tichete cadou Cadhoc ce pot fi prima optiune pentru recompensarea angajatilor intr-un mod placut si util pentru ei, fara proceduri complexe pentru angajator. Cu tichetele cadou de la Up Romania, atat angajatii dumneavoastra, cat si membrii familiilor acestora au posibilitatea de a alege produse variate din peste 55.000 de magazine din intreaga tara in functie de preferinte: bijuterii, cosmetice, haine si incaltaminte, carti, jucarii, mobila sau decoratiuni interioare, electronice, electrocasnice sau chiar  servicii de turism. Printre partenerii afiliati se afla Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex, TUI Eurolines, Swarovski, Maxi Toys, C&A etc. Mai multe magazine poti gasi pe harta partenerilor din orasul tau.

In plus, tichetele cadou nu inseamna doar libertatea de a alege cadoul potrivit, ci si posibilitatea unor beneficii fiscale. Ele pot fi oferite tuturor angajatilor, dar si copiilor minori ai acestora, iar valorile de pana la 150 de lei pentru fiecare persoana sunt scutite de toate taxele salariale si patronale, precum si de impozitul pe venit.

Alte articole:   Concert extraordinar „Vioara lui Enescu” la Braşov

Cu tichetele cadou Cadhoc, angajatii vor avea parte si de cadouri personalizate deoarece acestea pot fi imprimate cu o urare de sarbatori, logo-ul companiei si numele angajatului.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe www.upromania.ro si comanda de Paste tichete cadou pentru salariatii tai! Toate comenzile achitate in perioada 20 martie si 14 aprilie intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up Romania.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap