blog-logo

Individ condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu o minoră

Individ condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu o minoră

Magistrații Curții de Apel Brașov au admis apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărneşti împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Zărneşti, într-un dosar penal ăn care un individ a fost judecat pentru act sexual cu o minoră.

Astfel, judecătorii l-au condamnat pe Gheorghe Vasile Brumar la pedeapsa de 1 an şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, dar a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe o durată de 3 ani. În baza art. 93 al 1 Cod penal pe durata termenului de

Brumar trebuie să se supună următoarelor măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov la datele fixate de respectivul serviciu, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe în prealabil serviciului indicat orice schimbare de locuinţa si orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice Serviciului de Probaţiune Braşov informaţii şi documente de natura a putea fi verificate mijloacele lui de existenţă.

Alte articole:   Sorin Ghișoi și VW Golf Electric se întorc la Promo Rally powered by Total!

De asemenea, magistraţii i-au impus individului obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii comunitare şi obligaţia de a nu părăsi teritoriul României fără acordul instanţei. De asemenea, Brumar trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile şi stabileşte că instituţiile din comunitate în care inculpatul poate presta muncă sunt: Primăria Râşnov sau Primăria Zărneşti.

Inițial, judecătorii îl scăpaseră de pedeapsă pe inculpat.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.