17 ani și 3 luni de închisoare pentru violatorii din beci

17 ani și 3 luni de închisoare pentru violatorii din beci

Magistrații Curții de Apel Brașov au admis apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătorie în dosarul referitor la un caz de viol. Mai mulți indivizi, printre care și prietenul ei, au dus cu forța o tânără de 21 de ani într-un beci și au violat-o.

Astfel, judecătorii au decis desfiinţarea sentinţei în ceea ce priveşte identificarea legii penale mai favorabile, individualizarea pedepselor principale şi durata pedepselor complementare pentru inculpaţii Marin Cătălin Negoiaş, Constantin Rusu şi Denis Marian Şerbănescu, precum şi cuantumul pedepsei rezultante aplicate inculpatului Negoiaş Marin Cătălin.

Astfel, magistraţii au majorat pedeapsa aplicată lui Negoiaş pentru săvârşirea infracţiunii de viol, de la 5 ani închisoare la 7 ani şi 3 luni închisoare. Mai mult, la aceasta se adaugă pedeapsa de 3 luni închisoare pronunţată de Tribunalul Buyău în alt dosar, rezultând pedeapsa pe care o va executa inculpatul Negoiaş Marin Cătălin de 7 ani şi 6 luni închisoare.

Alte articole:   Prins de polițiști la volan cu un permis auto falsificat

În cazul lui Constantin Rusu pedepsa a fost amjorată de la 5 ani închisoare la 6 ani închisoare, iar la pentru Denis Marian Şerbănescu  la fel, de la 5 ani închisoare a crescut la 6 ani închisoare.

Toți trei violatorii au pedeapsă complementară interzicerea unor drepturi. Aceștia trebuie să plătească victimei, în solidar, suma de 20.000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii), reprezentând daune morale. Sentința este definitivă!

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate