blog-logo

Familie din Braşov condamnată definitiv pentru ultraj

Familie din Braşov condamnată definitiv pentru ultraj

Braşoveanul Costel Capră şi soţia acestuia au fost condamnaţi definitiv, marţi, de Curtea de Apel Braşov, după ce s-au luat la bătaie cu două echipaje de poliţie într-o staţie RAT de pe strada 13 Decembrie.

Costel Capră a fost condamnat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj (trei fapte), distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a rămas cu condamnarea de 2 ani şi 5 luni de închisoare cu suspendare pe care i-o dictase şi Tribunalul Braşov, cu un termen de încercare de 3 ani şi jumătate.

Soţia acestuia, Alina Ştefania Capră, a primit 1 an şi 2 luni de închisoare, cu un termen de supraveghere de 2 ani şi jumătate. Decizia Curţii de Apel Braşov este una definitivă. Femeia a fost găsită vinovată de ultraj (o faptă) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Alte articole:   Contribuabilii pot beneficia de ştergerea dobânzilor şi penalităţilor până în ianuarie 2022

Cei doi soţi vor avea de prestat muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile – în cazul bărbatului – respectiv 70 de zile, în cazul soţiei sale şi de frecventat unul dintre programele de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Braşov sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate, notează BunaZiuaBraşov.

Pe latură civilă, instanţa a dispus ca inculpaţii să-i plătească, în solidar, unuia dintre poliţiştii atacaţi 300 de lei pentru compensarea prejudiciului material şi 1.300 de euro pentru compensarea prejudiciului moral. Separat, Costel Capră mai are să le achite altor doi agenţi câte 1.000 de euro, cu titlu de daune morale, iar Poliţiei Judeţene Braşov are să-i plătească 1.159,83 lei reprezentând contravaloarea distrugerilor materiale provocate.

Distribuie dacă îți place!
  1. Sunt tată si fiică.. soția nu are nicio treabă

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate