Prinţul Charles, prima vizită oficială în România după 19 ani

Prinţul Charles, prima vizită oficială în România după 19 ani

Prinţul de Wales îşi începe, astăzi (29 martie), vizita oficială în România. Aceasta este cea de-a doua vizită oficială în România, din 1998 şi până în prezent

Aceasta este o urmare firească a numeroaselor vizite private ale Alteţei Sale Regale în România şi, în general, a preocupărilor generoase ale Alteţei Sale Regale pentru ţara noastră, notează Administraţia prezidenţială într-un comunicat.

Prinţul Charles va avea întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Sorin Grindeanu, dar şi cu organizaţii care lucrează în domenii variate, dar care „au un numitor comun – implică o colaborare, într-un fel sau altul, între Marea Britanie şi România”.

„Cred că acesta este mesajul principal: că vizita Alteţei Sale reprezintă celebrarea modalităţilor, de o diversitate imensă, prin care oamenii şi organizaţiile din România şi Marea Britanie colaborează pentru a face lucruri bune”, a precizat Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell.

Alteţa Sa Regală Charles, Prinţ de Wales, va fi distins de către preşedintele Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în Grad de Mare Cruce, în semn de „preţuire pentru activitatea în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume”.

Alte articole:   Majorarea alocațiilor în etape, respinsă de Senat

Vizita oficială a Prinţului Charles în România se va desfăşura în perioada 29-31 martie, iar vineri, acesta este aşteptat şi în Braşov şi Covasna, unde acesta are câteva proprietăţi.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate