blog-logo

„O zi de vară” – spectacol gratuit la Centrul Cultural Reduta

„O zi de vară” – spectacol gratuit la Centrul Cultural Reduta

Pe 12 aprilie, Cuibul Artiştilor, companie de teatru independent formată din tineri actori, studenţi şi absolvenţi ai UNATC, ajunge şi la Braşov, la Centrul Cultural Reduta, cu spectacolul „O zi de vară”.

Deoarece intrarea este liberă, braşovenii vor putea vor putea să-şi arate aprecierea printr-o donaţie individuală, chiar în ziua spectacolului, începând cu ora 19.00.

Prin acest spectacol oferit iubitorilor de teatru din 10 oraşe din ţară, Cuibul Artiştilor propune susţinerea nou născuţilor de la maternitatea din Câmpina.

Cu ajutorul donaţiilor strânse, Cuibul Artiştilor îşi propune să echipeze maternitatea din Câmpina cu aparatură de specialitate.

„De doi ani, Cuibul Artiştilor oferă o interacţiune naturală, spontană cu publicul şi la final un moment de reflectare caldă, care se păstrează în timp şi te face să revii. Prin fiecare spectacol ne dorim să transmitem celor din sală o experienţă unică şi irepetabilă, care să le trezească iubirea pentru teatru. Scopul turneului este să aducă emoţia din Cuib în 10 oraşe din România, emoţie pe care să reuşim să o transpunem în sprijin pentru copiii nou născuţi de la maternitatea din Câmpina, a declarat Victor Tapeanu, actor şi  fondator Cuibul Artiştilor.

Turneul naţional „heART by Cuibul Artiştilor” a început în 29 martie, iar oraşele vizate sunt Craiova, Timişoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Braşov, Suceava, Iaşi, Galaţi, Ploieşti.

Alte articole:   Valoarea tichetelor de masă se majorează cu 8 bănuți

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.