blog-logo

Un escroc mai puţin. Individul trăgea ţepe prin metoda „Accidentul”

Un escroc mai puţin. Individul trăgea ţepe prin metoda „Accidentul”

Poliţiştii braşoveni au prins în flagrant un bărbat care înşelă îns pecial bătrânii prin deja clasica metoră „Accidentul”.

Escrocul a convins ieri un braşovean să îi dea 9.150 de lei folosindu-se de Metoda Accidentul. Imediat după conversaţia telefonică braşoveanul şi-a dat seama şi a anunţat poliţia.

Oamenii legii au organizat un flagrant, iar escrocul a fost reţinut imediat după ce a luat banii. Bărbatul de 29 de ani este acuzat de înşelăciune şi nu era la prima faptă.

„Verificările efectuate au indicat faptul că, suspectul a comis o faptă similară în data de 26 martie, ocazie cu care a obţinut de la o altă victimă de pe raza judeţului Braşov suma de 1.100 euro şi 2.800 lei. Cu privire la persoana suspectă a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov pentru a dispune măsurile legale din competenţă, cercetările fiind continuate pentru tragerea la răspundere a tuturor celor responsabili“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tot ce trebuie să știți despre folosirea tablourilor ca decorațiuni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate