blog-logo

Poliția Locală vs. „artiștii” de graffiti

Poliția Locală vs. „artiștii” de graffiti

500 de lei! Atât l-a costat pe un brașovean distracția de noaptea trecută! Este, de fapt, cuantumul amenzii primită de la polițistii locali, care l-au prins în flagrant mâzgălind zidurile de la Modarom. S.R.F. nu a avut timp să își ducă la bun sfârșit creația pentru că a fost „deranjat” de patrula de la Poliția Locală care acționează în zona centrală a orașului.

Bărbatul de 30 de ani se plimba în jurul orei 2.30 pe strada Republicii și, dintr-o dată, S.R.F. a scos un spray de graffiti din haină și, cu repeziciune, a început să tragă dungi pe pereții de la Modarom. Cel puțin așa a declarat martorul P.M.O., care atunci când i-au surprins polițistii locali nu a luat-o la picior, așa cum a făcut amicul său artist.

„La apariția patrulei Poliției Locale eu am rămas pe loc. (Prietenul meu) a fost somat să stea pe loc, dar acesta a preferat să fugă”, a ținut să precizeze P.M.O.

Echipa de intervenție l-a prins din urmă în scurt timp și l-a condus la Secția 1 de Poliție pentru identificare și sancționare.

Alte articole:   Ministrul Digitalizării: Dosarul cu șină nu va dispărea prea curând în România 

Barbatul care a insistat să lase urme pe clădirile din Brașov a fost amendat cu 500 de lei, conform Legii 61/1991, art. 3 pct. 14 (“Scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum și dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a reclamelor, anunțurilor și afișelor legal expuse în locuri anume destinate”).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.