Doi pietoni, accidentați pe zebră, în municipiul Brașov

Doi pietoni, accidentați pe zebră, în municipiul Brașov

Duminică, în jurul orei 13.00, un bărbat în vârstă de 61 ani, care conducea un autoturism pe Bd. Griviței, a surprins și accidentat ușor un minor de 17 ani, angajat în traversarea regulamentară a trecerii pe marcajul pietonal.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, fără a fi dispusă internarea acestuia. În cauză sunt desfășurate cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale”, precizează Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Tot duminică, la ora 20.40, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea București spre strada Zizinului, o femeie în vârstă de 61 ani a accidentat ușor un pieton în vârstă de 20 ani care traversa regulamentar strada.

Tânpărul a fost transportat la spital, dar nu a fost necesară internarea sa. Cercetările sunt continuate de procurorul de caz, pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul și măsurile legale ce se impun.

Foto: Arhivă

Alte articole:   Căruță lovită de mașină pe DJ 112J, între Dumbrăvița și Codlea. Căruțașul a ajuns la spital
Loading...
  1. Si poza de ce e de pe bd. Saturn si e intins un om mai in varsta pe jos, accidentat, se pare, mult mai grav decat accidentele prezentate?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap