Dănuț, unde e Sebică ?

Dănuț, unde e Sebică ?
Am aflat pe surse, că și la Brașov, ar fi început acțiuni de șicanare și intimidare a procurorilor care au avut curajul să se atingă de exponenții mafiei politico-administrative care au devalizat economia.
Se vede clar că în astfel de cazuri mafioții nu au nevoie de protocoale, ei se înțeleg din priviri și acționează unitar atunci când instituțiile statului își fac treaba și aplică legea pentru a demonstra că „băieții” au furat aproape tot.
Se pare că, mai mulți procurori de la diverse parchete din Brașov vor da „bir cu fugiții” datorită acțiunilor discrete și susținute prin care hoții dovediți îi intimidează pentru a-i determina să renunțe la cercetările penale care au ca obiect devalizarea economiei românești.
Am scris recent că pe piața de capital se fură zilnic, la vedere, sume mari de bani prin încălcarea legilor din domeniu și ne întrebam dacă vreun procuror s-ar putea atinge de mafia acestui domeniu. Ei bine, concluzia este una simplă și logică: niciodată un procuror sau o altă instituție abilitată nu se va atinge de mafia pieței de capital.
Apropo de piața de capital, în această perioadă se aranjează voturile pentru apropiatele Adunări Generale ale Acționarilor și de fiecare dată sunt la vedere schimburile ilegale de voturi cu fabrici, uzine, acțiuni subevaluate, sau cash la negru (e mai sigur), făcute de cei care vor să-și păstreze butoanele în mâinile lor pătate de culoarea banilor furați cu eleganță din bugetul țării.
Am citit recent un material care are șanse să treacă neobservat datorită lipsei de reacție a instituțiilor statului abilitate să nu-i scape sau apoi să-i prindă pe fugarii certați cu legea și dovediți că au furat ca în codru.
Știrea, aruncată undeva pe net are ca obiect principal audierea jurnalistului Dan Andronic de către poliție pe tema posibilității unei întâlniri a ziaristului cu nimeni altul decât fugarul Sebică (Ghiță Sebică), undeva în Serbia.
În urma discuțiilor sau a audierii ziaristului au rezultat următoarele concluzii făcute publice cei doi actori, respectiv Dănuț și poliția.
Primul zice hotărât : „Nu m-am văzut cu Ghiţă în Serbia sau oriunde în altă parte”, iar poliția apără în continuare adevărul (să sperăm că nu de ochii lumii) pentru a păstra secretul complexelor acțiuni derulate de alții pentru localizarea și prinderea fugarului Sebică.
Cele două poziții exprimate de cei doi actori ai audierii în cauză, lasă loc la următoarea interpretare: Dănuț nu e străin, iar poliția știe ceva și nu spune.
Astfel de situații au stăpânit orașul de la poalele Tâmpei, perioade lungi de timp, cazuri de fugari certați cu legea, cum ar fi „Dorinel”, care a ajuns în final să-și execute pedeapsa dispusp de judecători.
Deci, băieți care ați avut și aveți curajul să dovediți că mafioții cu papion au devalizat economia românească, nu vă lăsați intimidați de hoții care-și cresc copii cu banii furați de la popor și le explică acestora că au muncit cinstit pentru a le asigura un trai dulce lor și urmașilor lor pe veci.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cetatea Feldioara își deschide porțile de 1 Iunie. Copiii au intrarea gratuită
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov