„Copacul cu haine”, la Braşov. Dăruieşte alimente şi haine familiilor nevoiaşe

„Copacul cu haine”, la Braşov. Dăruieşte alimente şi haine familiilor nevoiaşe

Pentru a veni în ajutorul familiilor nevoiaşe, grupul #ÎmpreunăRezistăm, organizează şi anul acesta, acțiunea Copacul cu haine, în mai multe oraşe din ţară.

Astfel, la Braşov persoanele interesate sunt invitate să doneze haine, pe 1 aprilie, în Parcul Tractorul. Strângerea ajutoarelor va începe la ora 14.00.

Lucrurile care vor fi donate vor ajunge la copii sărmani de la țară din zona Braşovului.

Organizatorii evenimentului au făcut și o listă cu lucrurile necesare. Este vorba de alimente neperisabile, haine, încălțăminte, jucării și rechizite.

Totodată, menționează faptul că nu strâng bani.

De asemenea aceştia cer ajutorul donatorilor pentru sortarea hainelor. Mai exact, să se scrie pe pachete pentru cine sunt hainele (fete, băieți, femei, bărbați) și mărimile.

„Ne ajută pe noi la distribuire după aceea”, spun organizatorii.

Copacul cu haine este o acțiune socială inițiată de Cristina Hurdubaia. Ea a menționat că pagina de facebook „CopaculCuHaine” a fost creată inclusiv ca urmare a faptului că mulți oameni din țară au luat legătura cu cei de la #ÎmpreunăRezistăm pentru a organiza astfel de acțiuni și în alte orașe.

Acțiuni similare au avut loc şi în anii trecuţi sub iniţiativa „Îmbracă şi tu un copac cu haine pentru nevoiaşi”, iar hainele adunate au fost donate oamenilor fără adăpost.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cutremur în această dimineață, în apropiere de Braşov
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.