blog-logo

Scrimă: Tudor Grăjdean, locul 50 la Challenge Wratislavia

Scrimă:  Tudor Grăjdean, locul 50 la Challenge Wratislavia

A 40-a ediție a turneului internațional de scrimă Challenge Wratislavia are loc în Polonia, la Wroclaw, în perioada 23-27 martie 2017. Supranumit și campionatul mondial neoficial al copiilor, Challenge Wratislavia strânge la start peste 1.000 de copii din întreaga lume, la toate cele trei arme – floretă, spadă și sabie – la feminin și masculin, doar la individual, la următoarele categorii de vârstă: U11, U13 și U15. România este reprezentată la acest concurs de 108 sportivi!

Sâmbătă, 25 martie, în a treia zi de concurs au avut loc probele de floretă masculin. Cel mai bun rezultat de sâmbătă ale delegației noastre a fost obținut de către Mihnea Surcel (ACS Balestra) – locul 39 la categoria U13.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul este astăzi un oraș lăsat de izbeliște

La masculin, grupa de vârstă  U11: Tudor Grăjdeanu (ACS Corona Brașov) s-a clasat pe locul 50, iar Mihnea Petrache (ACS Floreta Timișoara) – locul 96, grupă la care au participat 172 de sportivi.

Ziua a II -a la concursul ” CHALLENGE WRATISLAVIA – WROCLAW POLONIA, proba spadă masculin

  • VLAD CREPSE – loc 33 – U 13 ani din 206 sportivi
  • CALIN APROFIREI – loc 59 – U 11 ani
  • SERBAN CHERCIU – loc 68 – U 11 ani din 153 de sportivi

La prima participare la un concurs internațional de mare amploare ” Callenger Wratislavia ” , sportiva clubului ASC CORONA 2010 BRASOV Ioana Bucsa la proba spadă fete U 11 ani a avut un parcurs merituoriu ocupând locul 6 din 125 de participanti. Speram ca acest rezultat să fie un exemplu și un impuls pentru ceilalți colegi. Felicitări sportivilor și antrenorilor Mircea Manciuc și Marcel Savaniu.

Alte articole:   Doar două studente au solicitat să se angajeze part-time la cantina Universității Transilvania

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.