blog-logo

Kronospan aduce un nou premiu Braşovului, pentru cele 38 de vagoane de lemn confiscate

Poliţia Română a anunţat decernarea premiilor „Poliţistul anului” – ediţia 2017. În cadrul unui eveniment ocazionat de aniversarea a 195 de ani de atestare documentară, au fost recompensaţi patru poliţişti.

Cei mai buni poliţişti din România au fost premiaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate, pe parcursul anului 2016.  Poliţia Română a anununţat că aceste premii sunt împărțite în cinci domenii specifice muncii de poliție la care se adaugă un premiu special.

La categoria ,,ordine şi siguranţă publică” a fost desemnat câștigător subcomisarul de poliție Ujica Petru – Daniel, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov. În urma activităţilor investigative desfăşurate de polițist, pe 18 august 2016, au fost descoperite şi confiscate 38 de vagoane cu material lemnos, fără documente legale. Este vorba despre lemn care a intrat apoi în procesare la Kronospan! Amănunte AICI!

Alte articole:   Şoferi drogați, în Braşov

Premiul Special a fost acordat Direcției de Combatere Criminalității Organizate, care a  realizat cea mai mare captură de droguri înregistrată în România, respectiv 2,6 tone de cocaină brută, ascunsă în podeaua a 4 containere trimise din Columbia, cu destinație finală Olanda. În urma operaţiunii au fost arestate 6 persoane, inclusiv organizatorul, şi au fost confiscați 1.500.000 de euro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.