blog-logo

Zece ani de închisoare cu executare, pentru bărbatul care şi-a violat fiica

Zece ani de închisoare cu executare, pentru bărbatul care şi-a violat fiica

Un bărbat de 37 de ani din localitatea Cața a fost condamnat definitiv la zece ani de închisoare cu executare, de Curtea de Apel Braşov, după ce și-a violat propria fiică timp de doi ani.

Totul s-a petrecut pe când copila avea 11 ani. Oribila faptă a ieșit la iveală când fetiţa s-a plâns mătușii sale cu privire la chinul la care era supusă de tatăl său, care o ameninţa şi cu moartea în cazul în care ar fi îndrăznit să sufle o vorbă.

Când a auzit despre calvarul prin care trecea fata de doi ani de zile, femeia s-a dus imediat la poliţie şi a povestit totul oamenilor legii. La scurt timp, pe 22 martie 2016, tatăl denaturat a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru viol şi ameninţare.

Alte articole:   27.11.2020 428 de cazuri noi de COVID-19, la Brașov. În total, s-au infectat 18.449 de persoane

În decembrie 2016, Judecătoria Rupea l-a condamnat la șapte de închisoare, însă individul a contestat decizia. Instanța din Brașov a stabilit acum ce se va întâmpla cu agresorul, care va fi decăzut din drepturile părintești pentru încă cinci ani după eliberare, scrie MonitorulExpres.

De asemenea, el nu are dreptul de a se apropia de locuința, locul de muncă, școala sau alte locuri în care victima desfășoară activități sociale, de a comunica sau de a se apropia de aceasta și de a fi tutore sau curator.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.