Porția de colivă cât e la Guvern??

La 1,80 lei cât e o ciorbă în anumite stabilimente din Capitală, am încercat să facem faţă concurenţei, motiv pentru care putem oferi următoarele: umbră de cârnaţi pe varză, o rondea de ardei umplută cu noaptea minții sau un sfert de mititel cu o anafura mamii lor de hoți.

Pentru cei care vor servicii în ultimul caz, tarifele percepute de extremdemultpreafericitii din BOR sunt pe măsură, în aceste pachete fiind asigurate o linguriță de vin de împărtășanie și o veșnica lui pomenire după ce dă colțul clientul după ce face acest exces de alimentaţie.

Ni s-au mai recomandat răbdările prăjite, dar uleiul e valută forte în prea multe apartamente, iar untura nu se pune, că e de dulce.

Pentru desert, recomandăm o linguriță la fel de mare ca aia de vin de împărtășanie, doar arpacaș fiert, fără nucă, zahăr, lamâie etc. doar șase bombonele CIP, montate cu grijă deasupra în formă de cruce.

Mai există și varianta de colivă vegană, din germeni de grâu, dar dacă cerealele sunt bio, atunci nu ne mai încadrăm în preț.

Ca să zic așa, Veșnica lor adormire….

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primăria nu va reautoriza stația de asfalt din Bartolomeu
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov