blog-logo

Cel mai bun sezon din ultimii 10 ani, în Poiana Braşov

Cel mai bun sezon din ultimii 10 ani, în Poiana Braşov

Evenimentul de încheiere a sezonului de schi din Poiana Braşov, şi stratul consistent de zăpadă, au adus sute de schiori pe pârtii.

Comercianţii au vrut să le mulţumească pentru cel mai bun sezon din ultimii 10 ani. Astfel, turiştii au fost aşteptaţi cu muzică, dans şi tăuraşi la proţap.

Proprietarii de hoteluri şi restaurante se mândresc cu cel mai bun profit din istorie. Aceştia susţin că încasările le-au crescut cu 30% faţă de anii precedenţi.

Încasările – record vin atât de la hotelurile cât şi de la instalaţiile pe cablu. Sezonul 2016-2017 a fost cel mai bun sezon de schi din istoria staţiunii din masivul Postăvarul, cu un record absolut de vizitatori. Administratorii domeniului schiabil au înregistrat 2.020.000 de treceri pe la turnicheţii instalaţiilor de transport pe cablu.

„Am reuşit în acest sezon să doborâm un alt record al staţiunii: peste 2 milioane de treceri prin turnicheţi, o cifră foarte frumoasă şi bună”, a spus Dorin Dragoi, administratorul domeniului schiabil, citat de ProTv.

De la începutul sezonului de schi, din 8 decembrie 2016, până în data de 29 ianuarie 2017, inclusiv, s-au înregistrat 1.148.746 de treceri pe la turnicheții mijloacelor de transport pe cablu.

Alte articole:   150 de absenți, la prima probă a Evaluării Naționale, în județul Brașov

Amnistratorii pârtiilor sunt încrezători că în Poiana Braşov se va schia până la Paşte. Până atunci, toate instalaţiile de transport pe cablu funcţionează la capacitate maximă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate