Marian Godină, despre AKM-uri, dragoni şi unicorni

Marian Godină, despre AKM-uri, dragoni şi unicorni

Polițistul braşovean, Marian Godină a reacționat în stilu-i caracteristic la declarațiile deputatului PSD Argeș, Cătălin Rădulescu, conform cărora a păstrat mitraliera AKM de la Revoluție și este pregătit să o folosească și acum dacă dorește.

Polițistul-scriitor a explicat pe Facebook  într- o poveste de ficţiune, ce s-ar întâmpla dacă Godină ar face aceleaşi declaraţii pe care le-a făcut parlamentarul din Argeş.

„M-a întrebat cineva dacă am văzut ce a declarat acel domn deputat cu AKM şi ce s-ar întâmpla dacă eu, ca poliţist, ipotetic vorbind, aş declara public că e posibil să îmi treacă vreodată prin cap să îmi iau pistolul şi să ies pe stradă să încep să trag.

În mod clar vorbim de o situaţie ipotetică şi imposibilă pentru că nu aş putea fi poliţist dacă aş avea o condamnare definitivă, fie ea cu suspendare. Ştiu, e paradoxal că un poliţist, care trebuie să aplice legea, zboară din Poliţie în secunda doi după ce este condamnat, indiferent pentru ce infracţiune, în timp ce alţii, care fac legea, chiar dacă sunt condamnaţi pot fi în continuare deputaţi. De fapt ce vorbesc eu aici de poliţişti, când mai pe nicăieri nu te angajează dacă ai cazierul pătat?

În al doilea rând, eu dau teste psihologice destul de des, atât pentru a avea dreptul să am în dotare armă de foc, cât şi pentru a putea conduce o autospecială de poliţie, care, între noi fie vorba, are o sirenă, nişte girofaruri şi o staţie, în plus faţă de un Logan obişnuit.

Dar să presupunem că aş face vreodată o astfel de declaraţie. Cred că, după ce şeful meu s-ar asigura că arma mea e în rastelul Poliţiei, încuiată şi departe de mine, pe lângă unele autorităţi, printre primii care s-ar autosesiza ar fi psihologul unităţii care m-ar îndemna să îi fac o vizită şi m-ar întreba daca se întâmplă să visez dragoni, dacă vorbesc cu ei şi dacă mi-s dragi. M-ar întreba probabil şi ce culoare are unicornul meu şi ce îi dau să mănânce.

În încercarea lui de a afla ce idei năstruşnice îmi mai trec prin minte, mi-ar aduce la cunoştință că o să mai trag cu pistolul doar în vise, eventual după dragoni ca să-mi lase somnul lin”, a postat Marian Godină.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Băncile nu pot majora dobânzile fără știrea clienților. Autoritățile au dat prima amendă
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.