Autobuze şi troleibuze noi la RAT Braşov

Autobuze şi troleibuze noi la RAT Braşov

SC RATBV SA şi-ar putea mări flota, în acest an, prin achiziţionarea unor autobuze, minibuze şi troleibuze noi.

În prezent, regia de transport are 26 de troleibuze și 210 autobuze şi vrea să achiziţioneze cel puțin 85 de mijloace de transport în comun.

Pentru a face acest lucru, Primăria Braşov, acţionarul principal, are nevoie de aproape 25 de milioane de euro, bani care ar putea veni printr-o finanțare bancară.

„Avem discuţii cu BERD pentru un credit pe care să îl folosim pentru a reîmprospăta flota RAT. Putem accesa acest credit în condiţii economice avantajoase, avînd în vedere că avem un rating bun şi că în acest an vom închide un alt credit, luat în trecut tot pentru achiziţia de autobuze. Avem în vedere 85 – 100 de mijloace de transport noi, autobuze de dimensiuni mari şi de dimensiuni mici, dar şi troleibuze“, a spus primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, citat de MonitorulExpres.

Rețeaua de transport public a municipiului Brașov include 41 de trasee, care acoperă întreg municipiul și însumează aproape 900 de km.

Foto: monitorulexpres.ro

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Fiscul din Brașov cumpără două blindate
Loading...
loading...
  1. Nu citesc pe nicăieri faptul că primăria ar fi interesată în achiziționarea acestor autobuze din țară. La Roman cred că există capacitatea de a face autobuze. Puțin interes și se va putea lansa o colaborare. Și nu numai pentru orașul nostru ci și pentru altele din țară.

    Reply
    • Ha, ha…autobuze de la roman? si cat tin alea, 1-2 ani? Autobuzele de la roman sunt bune pentri tari ca India, Pakistan, etc. Gresesc? daca da, demonstrati ca aveti niste produse fiabile ce pot fi utilizate multi ani de acum in colo. Poate niste porti deschise nu ar strica, niste demonstratii de inginerie avansata sau calitati ale acestor autobuze.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.