blog-logo

Lansare de carte cu scop caritabil: „Cartea noastră de povești”

Lansare de carte cu scop caritabil: „Cartea noastră de povești”

Vineri, 17 martie, cu începere de la orele 18.00, în Aula Universității Transilvania din Brașov, se va lansa volumul „Cartea noastră de povești”.

La acest proiect editorial au muncit pro-bono 13 autori, 14 traducători şi 43 de ilustratori, aceştia din urmă în majoritate copii. Dintre cei 13 autori, 8 sunt braşoveni, iar 2 sunt cetăţeni străini stabiliţi la Braşov.

Proiectul coordonat de Teofil Mihăilescu este produs al Asociaţiei Culturale „ArhiNeo”, în colaborare cu Clinica Neomed, este unul independent, privat, apolitic şi caritabil. Profitul obținut în urma vânzarii cărții va fi donat în totalitate Spitalului de Copii din Brașov.

Lansarea-spectacol se va bucura de prezenţa autorilor, a traducătorilor, ilustratorilor, dar şi a artiştilor invitaţi pentru recitaluri – pianistul Horia Mihail, Alexandra Fits şi Gaudeamus Quartet, soprana Emilia Calefariu şi Ritmo Latino. Totodată, vor fi invitaţi şi medici de la Spitalul de Copii, inclusiv directorul medical dr. Marcel Albean.

Alte articole:   Se dă startul granturilor pentru capital de lucru. IMM-urile afectate de criza COVID-19 pot beneficia de 150.000 de euro

Este cel de-al doilea an în care Teofil Mihăilescu realizează un asemenea proiect editorial şi caritabil, destinat tot Spitalului de Copii din Braşov.

„Cartea noastră de povești” are 320 pagini în formatul de 17×24 cm, cu poveşti în limbile română, engleză, franceză, italiană, germană şi spaniolă și costă 70 de lei.

Volumul se poate cumpăra doar de la Clinica Neomed din Braşov, la numărele de telefon 0368.424168, 0762.249010 sau la adresa str. Crişului, nr 1, 1-C-2, Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.