Campionatul naţional de viteză la montarea roţilor de rezervă, la Braşov

Campionatul naţional de viteză la montarea roţilor de rezervă, la Braşov

Braşovenii mai au la dispoziţie o singură zi pentru a se înscrie la primul campionat național de schimbat roata de rezervă, care va avea loc sâmbătă.

Motoarele de căutare găsesc diverse pagini cu indicaţii pentru schimbarea pneurilor: pentru femei, pentru începători şi pentru neîndemânatici.

Îndeletnicirea schimbării roţii de rezervă are mai nou însă, în România, şi o platformă pentru cunoscători. La mijlocul lunii martie comerciantul online de pneuri Delticom OE (cauciucuridirect.ro) va organiza în mai multe oraşe din ţară aşa numitul „Campionat naţional de viteză la montarea roţilor de rezervă”.

Competiţia se va desfășura la Timișoara, Oradea, Reșița, Brașov, Sibiu, Cluj şi Iași. Evenimente similare au loc, simultan, și în alte țări europene.

Campionul naţional va fi desemnat în data de 18 martie între orele 15.00 şi 18.00 în localităţile Timişoara, Reşiţa, Braşov, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca şi Iaşi, iar marele premiu constă într-un set de anvelope.

Specialişti independenţi vor asista şi cronometra concursul din 18 martie, iar pentru câştigătorul fazei naţionale există perspectiva participării la un Campionat European de acest gen.

În Braşov, „Campionatul naţional de viteză la montarea roţilor de rezervă” va avea loc în parcarea subterană a hypermarketului Auchan din cartierul Bartolomeu.

Înscrieri se pot face pe www.tyrechallenge.com, pănă pe 15 martie, tot aici urmând a fi anunţat în ziua concursului şi Campionul Naţional.

Alte articole:   Inundații, în județul Brașov!
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.