Profesori de la Harvard învaţă tinerii cum să de vină lideri, în Poiana Braşov

Profesori de la Harvard învaţă tinerii cum să de vină lideri, în Poiana Braşov

Profesioniştii de la universităţi de renume mondial precum Harvard, Standford şi Berkley vor fi prezenţi la conferinţa din Poiana Braşov, în cadrul programului Aspire Academy.

Programul se află la a VII-a ediţie şi va avea loc în perioada 14-22 iulie, în Poiana Braşov. Astfel, cei cu rezultate deosebite sunt încurajaţi să interacţioneze şi să înveţe de la cei mai mari profesionişti în domeniu.

Studenţii eminenţi, elevii, dar şi tinerii ambiţioşi pot să aplice până în 3 aprilie, la cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România, la adresa www.aspireacademy.ro.

Coordonatorii proiectului Aspire spun că aceste cursuri au fost create pentru tinerii care au nevoie de o îndrumare profesională la standarde superioare. Programele le oferă tuturor participanţilor acces la informaţii esenţiale pentru succes în carieră într-un mod profesionist alături de lideri ai mediului de afaceri şi profesori internaţionali de renume.

Alte articole:   Primăria Brașov a câștigat procesul cu constructorul țepar de la Informatică

După terminarea programului, participanţii vor face parte din reţeaua de job-uri, oportunităţi şi internship-uri din cadrul organizaţiei Aspire. Multe companii de top din România şi din străinătate decid să recruteze direct prin intermediul organizaţiei.

Comunitatea reuneşte astăzi peste 500 de elevi, studenţi şi profesionişti care împărtăşesc constant resurse şi oportunităţi cu toţi membrii Aspire.

Proiectul a fost fondat în anul 2011 de către un grup de absolvenţi români de la universităţi de top din Statele Unite şi Europa, precum: Harvard, Wharton, Princeton, IE şi Georgetown. Misiunea lor a fost şi este să le ofere tinerilor români acces la educaţia din Occident de care ei au avut parte.

Alte articole:   Întreruperi de gaz și curent în două localități din județul Brașov

Procesul de selecţie este unul foarte riguros, aşa că numai cei mai buni ajung să facă parte din comunitatea Aspire. În prezent, absolvenţii Aspire studiază şi muncesc în peste 37 de ţări.

Aspire este singurul ONG din România care se ocupă de cursuri pe business şi leadership conduse de profesori de la Harvard, Stanford, Georgetown şi INSEAD.

Foto: mediafax.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate