blog-logo

Razie la florărese

Razie la florărese

Poliţiştii braşoveni au făcut ieri o razie, între orele 17.00-19.00, care a vizat legalitatea operațiunilor de import, respectiv achiziții intracomunitare, transport, depozitare și comercializare a florilor și plantelor ornamentale, context în care au fost verificate 16 societăți comerciale şi persoane fizice.

„Activitățile specifice au vizat modalitatea de respectare a prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicite, O.U.G. nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, prin verificarea documentelor legale de proveniență a produselor comercializate și evidențierea veniturilor realizate pe aparatele de marcat electronice fiscale sau în alte documente legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

Alte articole:   Corul Madrigal ajunge și la Brașov, în Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor” 2023

Polițiștii au dat nouă amenzi în valoare totală de 15.500 lei, iar suma de 1.601 lei, reprezentând bani proveniți din vânzarea de flori și plante ornamentale neevidențiați pe aparatele de marcat electronice fiscale, a fost confiscată.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.