Immochan, dezvoltatorul proiectului Coresi, aduce la Brașov evenimentul Retail United

Immochan, dezvoltatorul proiectului Coresi Brașov, organizează evenimentul Retail United, Capitolul Împreună creștem comunități!, ce va avea loc pentru prima dată în Brașov, la Sala Patria, vineri 10 martie, începând cu ora 9:30. 

Retail United este inițiativa Immochan pentru colaborare în retail și creșterea unei comunități de business care să susțină dezvoltarea orașelor. Anul acesta temele abordate vor fi : Orașele inteligente, Orașele sustenabile și Orașele animate.

’’Orașul modern este și va fi din ce în ce mai digital, compact, confortabil și simplu. Rolul nostru este acela de a construi locuri în care oamenii să se bucure, să fim animator și catalizator de comunități. Brașovul este exemplul care ilustrează cel mai bine acest rol și unul din cele mai importante proiecte pentru Immochan, fapt pentru care am decis ca în acest an să împărtășim acest eveniment cu comunitatea brașoveană’’ a declarat Tatian Diaconu, Directorul General al Immochan România.

Evenimentul se va derula în prima jumătate a zilei, organizat în jurul a 3 dezbateri inspiraționale despre viitorul orașelor, în cadrul cărora am reunit cei mai importanți și activi actori din mediul public și privat, al instituțiilor culturale și al organizațiilor non-guvernamentale.

Alte articole:   04.08.2020 95 de cazuri noi de Covid-19, la Brașov, în 24 de ore. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 3322

În cadrul discuției Orașe inteligente vom afla de la Nicolaie Moldovan, City Managerul orașului Alba Iulia, cum putem transforma comunitățile în orașe inteligente prin elaborarea și implementarea de proiecte de dezvoltare comunitară. Panelul Orașe sustenabile va prezenta provocările orașelor și cum acestea pot deveni sustenabile, prin prisma expertizei unor arhitecți și urbaniști cu experiență. Orașe animate reunește leaderi în animarea comunităților pe care au reușit să le revitalizeze şi să contribuie la conservarea patrimoniului cultural, precum Caroline Fernolend și Nicolae Pepene.

Evenimentul va oferi participanților și două intervenții speciale : Dragoș Bucurenci, consultant și trainer de comunicare, activist civic și om de televiziune, și Ioan Popa, primarul orașului Reșița, oraș aflat în plin proces de regenerare urbană.

Alte articole:   ÎN DIRECT „Artizanii cetății”. Astăzi, Alina Delcea

Înscrierile la eveniment sunt încă deschise și se pot face online accesând formularul de pe site-ul evenimentului : http://retailunited.ro/.

Vă așteptăm să inspirăm împreună răspunsul la provocările orașelor inteligente, sustenabile și animate!

^͜͜  mpreună! creștem comunități

 Participarea la eveniment este gratuită.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate