blog-logo

Weekend plin pentru poliţiştii braşoveni. Peste 1000 de sancţiuni contravenţionale şi 40 de dosare penale

Weekend plin pentru poliţiştii braşoveni. Peste 1000 de sancţiuni contravenţionale şi 40 de dosare penale

Poliţiştii au desfăşurat, în acest sfârșit de săptămână, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, între 3 şi 5 martie, 426 de poliţiştii din cadrul IPJ Braşov constatat  40 de infracţiuni (13 de natură judiciară şi 27 la regimul circulaţiei), dintre care 29 în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 656 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 146.627 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 1.742,5 de lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 111 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 10 sancţiuni pentru activităţi comerciale ilicite şi 8 pentru transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Alte articole:   Cupa Nicolae Pescaru şi-a desemnat câştigătorii

În ceea ce prveşte traficul rutier, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Braşov au desfăşurat activităţi în acest sfârşit de săptămână, în urma cărora au aplicat 501 sancţiuni contravenţionale, dintre care 17 pentru consum de alcool, 54 pentru viteză neregulamentară şi 16 pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 55 permise de conducere, dintre care 23 pentru consum de alcool şi 1 pentru viteză neregulamentară şi au retras 23 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost instituite 12 filtre rutiere.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate