Bătrână de 83 de ani, violată şi apoi ucisă cu bestialitate

Bătrână de 83 de ani, violată şi apoi ucisă cu bestialitate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 5 martie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un individ, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „viol” și „omor”.

La data de 6 martie 2017, Adrian-Liviu Avram, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

„Din ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale a rezultat faptul că, în ziua de 3 martie  2017, în jurul orei 22.00, inculpatul a escaladat gardul împrejmuitor al imobilului victimei, situat în comuna ameninţarea unui cuţit, după care a înjunghiat-o în partea stângă a gâtului, producându-i decesul”, a precizat procurorul Adrian Aldea.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Alte articole:   Icoana Maicii Domnului, adusă la Biserica Sfântul Nicolae, de Sfânta Maria

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție  Braşov – Serviciul de Investigații Criminale.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate