blog-logo

Primăvara, sărbătorită de micuţii de la Asociţaia „Rază de lună” Codlea

Asociaţia Judeţeană pentru Protecţie Socială „Rază de lună” Braşov a sărbătorit, alături de copiii beneficiari ai proiectului pe care îl desfăşoară, alături de sponsori, colaboratori, părinţi şi reprezentanţi ai comunităţii din Codlea – prieteni ai asociaţiei, venirea primăverii.

Evenimentul, dedicat femeii dar şi copiilor sărmani beneficiari a adus zâmbetul pe buze tuturor celor prezenţi şi a arătat încă odată că la „Rază de lună” se întâmplă constant lucruri frumoase şi asociatia arată cu mândrie, întregii comunităţi, rezultatele bune pe care le are în activitatea sa dedicată copiilor sărmani.

Unul dintre sponsorii evenimentului şi omul care a fost alături de acest ONG încă de la înfiinţare, fostul deputat Maria Grecea, participantă la eveniment, a susţinut cauza acestor copii şi a vorbit reprezentanţilor comunităţii despre importanţa educaţiei în viaţa acestor copii şi despre cât de mult valorează sprijinul voluntar al nostru, al tuturor şi implicarea comunităţii în astfel de cauze.

Alte articole:   Pepe are acum un nou look!

Proiectul asociaţiei, „O şansă pentru toţi copiii”, are la bază principii din programul „Şcoală după şcoală” şi oferă încă din 2013 o şansă reală la educaţie multor copii cazuri sociale din Municipiul Codlea, misiunea sa fiind aceea de a preveni şi combate abandonul şcolar, absenteismul, marginalizarea, discriminarea, abandonul familial şi sărăcia extremă.

Aceşti copii au găsit la Rază de lună un „acasă”, educaţie, masă caldă, activităţi diverse care îi ajută să se formeze şi să facă faţă cerinţelor şcolare. Singura de acest profil pe raza Codlei, Asociaţia „Rază de lună” dezvoltă proiecte socio-educaţionale menite să vină în întâmpinarea problemelor comunităţii, în special a copiilor săraci şi a familiilor acestora.

Alte articole:   Rapsodie albastră - expoziţia artistei Claudia Laura Zigman la BoltArt!

Zâmbetele copiilor valorează cât o mie de cuvinte. Evenimentul a fost unul reuşit şi reprezintă un exemplu de voluntariat, artiştii care au evoluat pe scenă- Daniel Făt şi Cristina Mureşan, alături de copiii beneficiari ai asociaţiei au creat împreună un moment unic, de o căldură aparte. Vom ţine aproape de astfel de evenimente care aduc în lumină activitatea unor ONG-uri şi vom ţine aproape de cauzele pe care şi noi le sprijinim, alături de acestea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.