blog-logo

Anchetă la Zărnești, după ce un criminal a omorât o cățelușă cu toporul

Anchetă la Zărnești, după ce un criminal a omorât o cățelușă cu toporul

Anchetă în Rezervația de urși LiBearty din Zărnești, după ce un cioban a omorât într-un mod oribil o cățelușă. Administratorii rezervației au anunțat Poliția, iar la fața locului se desfășoară o anchetă coordonată de un porocuror.

În prezenţa oamenilor legii, individul nu s-a potolit, ba a amenințat că va reveni ca să omoare toți câinii. Bărbatul a înfundat ani grei pușcăria, după ce și-a omorât și tatăl în același mod: l-a lovit cu toporul în cap.

Ciobanul susținea că este a lui cățelusa și ar fi fugit de la el, iar dacă l-a părăsit pe el, mai bine o omoarî decât să o lase altuia.
„Îl vom da în judecată și nu ne vom lăsa până nu va fi condamnat, conform legii. Cățelusa a apărut în rezervație în urmă cu trei ani, când avea o sârmă legată strâns la gât. După ce a văzut că la noi e bine tratată și hrănită, a început să își aducă și cățelușii. I-a cărat în gura până la noi și a rămas cățelușa noastră. A fost sterilizată, microcipată și înscrisa în RECS pe numele Asociației”, au precizat reprezentanții rezervației LiBearty.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   De la 23.000 de dolari pe an, salariul unui dezvoltator de software din România

Anunţuri mică publicitate