blog-logo

Programări on-line şi pentru obținerea actelor de identitate

Programări on-line şi pentru obținerea actelor de identitate

Primăria Braşov anunţă că de la 1 martie se pot face programări pentru depunerea documentelor necesare obținerii sau schimbării actelor de identitate, precum și pentru viza de reședință.

Astfel, de astăzi, braşovenii se pot programa online la ghişeele Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Braşov (SPCLEP), de pe site-ul Primăriei Braşov, www.brasovcity.ro, accesând câmpul special, „Programare online depunere cerere eliberare acte de identitate”, care permite completarea formularelor sau urmând link-ul https://extranet.brasovcity.ro/EvidentaPersoanelor/Programare.aspx.

Potrivit şefului Serviciului Evidenţa Persoanelor din cadrul SPCLEP Braşov, Carmen Şchiopu, solicitantul este atenţionat că trebuie să citească Regulamentul de programare online, după care poate completa câmpurile, respectiv data şi ora programării, numele şi prenumele, CNP-ul, numărul de telefon şi adresa de email.

Alte articole:   Campanie împotriva USR-PLUS la Sânpetru. Ce au mai inventat inamicii politici

După completarea acestor câmpuri şi acceptarea condiţiilor de utilizare a aplicaţiei se apasă butonul „Confirma programarea”, moment în care aplicaţia returnează un mesaj de confirmare, printr-un mail, ce conţine detaliile programării, opţiunile de printare rezervării sau a cererii tip pentru eliberarea actului de identitate, precum şi un cod de acces pe baza căruia se poate reaminti/modifica sau anula programarea.

În cazul în care o persoană nu va mai putea ajunge la Buletine conform programării, aceasta va putea anula programarea tot online, apoi va putea face alta, primind alt număr de autentificare.

Perioadele rezervate astfel nu vor mai fi oferite prin bon de ordine, pentru a nu exista suprapuneri.

Alte articole:   Un consilier local al New York-ului, mesaj de susţinere pentru unul dintre candidaţii la Primăria Braşov

Pentru a nu exista conflicte între persoanele care se vor programa online şi cele care vor alege varianta clasică de a ridica bon de ordine de la faţa locului, angajaţii SPCLEP vor afişa în fiecare dimineaţă lista cu cei înscrişi prin intermediul internetului.

Conform regulamentului întocmit de SPCLEP, programarea online va fi netransmisibilă, individuală, corespunzătoare unui singur CNP.

Pentru a nu se decala programările, nu se vor accepta întârzieri. Neprezentarea la data şi ora programată, neconformitatea datelor din formularul de programare şi lipsa actelor necesare vor duce la anularea programării.

În cazul zilelor declarate nelucrătoare anunţate ulterior prin acte normative, solicitanţii vor fi sunaţi şi reprogramaţi telefonic de către Serviciul de Evidenţă. În funcţie de cum va funcţiona acest sistem, Primăria ar putea achiziţiona un sistem prin care să se ofere direct numărul de ordin (care să facă direct legătura între programările online şi cele de la sediul Primăriei).

Distribuie dacă îți place!
 1. Cel mai prost serviciu la buletine. Trebuie să îți iei concediu sa astepti aici

  Reply
 2. Nu funcționează. Am încercat sa accesez si nu s-a putut. Tot la 5 dimineata am venit sa aștept la coada. Vai de noi! Sa nu se mai laude primarul. Sa vina dimineata la 6 sa ne asculte cam cum gandinm stand la usa primăriei .

  Reply
 3. Maria-Iuliana Doamna 14 noiembrie 2017, 10:18 PM

  Buna seara!
  Incerc sa fac programare online pentru Carte identitate, dar nu pot aciva da si ora cand doresc sa fiu programata.Ma poate ajuta cineva?

  Reply
 4. Da on-line nu functioneaza .Serviciu de cacaoa marca Ro.

  Reply
 5. Buna buna seara as dori si eu o programare pentru actu de indetitate Ca mi sa expirat si as dori programarea la berlin daca se poate cat mai repede

  Reply
 6. Un serviciu de cacao.Nu merge facuta nici o programare online.Niste incompetenti !!!

  Reply
 7. Nu functioneaza programarea online

  Reply
 8. Se poate reînoi cartea de identitate cu 5 luni înaintea expirării ?

  Reply
 9. Serviciul online nu funcționează, bon de ordine nu găsești, programul cu publicul se termina la 14:30….. mai fa ți carte de identitate daca poți. Servicii marca Ro ( de rusine)

  Reply
 10. Funcționează dar luna martie nu msi sunt locuri. Online se dau doar în jur de 20 pe zi. De căcat!

  Reply
 11. vreau sami schimb buletinul si sa ma programez onlaine

  Reply
 12. Buna ziua as dori o programare pt schimbarea buletinelor

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate