blog-logo

Se micşorează tarifele de transport pe cablu din Poiana Braşov

Se micşorează tarifele de transport pe cablu din Poiana Braşov

Urcările cu mijloacele de transport pe cablu se ieftinesc, începînd de luni, 6 martie.

Astfel, de luni până joi, urcările cu telecabina, telegondola sau teleschiul, vor consuma mai puţine puncte de pe cartelele de schi, însă pentru zilele de week-end, tarifele rămân neschimbate.

În cursul săptămânii va scădea cu un punct tariful de urcare pe mijloacele de transport. Mai exact, pentru telecabina Capra Neagră şi pentru telegondolă, o urcare va scădea de la 6 la 5 puncte, iar pentru telecabina Kantzel, de la 5 la 4 puncte.

O urcare cu telescaunul Ruia va consuma 3 puncte în timpul săptămânii, faţă de 4 cât era până acum, iar la telescaunul Lupului, tariful va fi de 2 puncte în loc de 3.

Alte articole:   VIDEO Brașovean de 32 de ani mort în Munții Bucegi

Pentru urcările cu teleschiurile, de luni pînă joi, nu se vor aplica însă reduceri, se vor consuma câte un punct de pe cartelă pentru Stadion şi 2 puncte pentru Ruia, Kanzel, Subteleferic şi Bradul.

În ceea ce priveşte tarifele de transport pe cablu în weekend, de vineri până duminică, acestea rămân la fel ca şi până acum.

În prezent, se schiază în condiţii bune pe domeniul schiabil din Poiana Braşov. În zona superioară a pârtiilor din Postăvarul, zăpada măsoară 80 – 100 de centimetri, iar în partea inferioară, 70 – 90 de centimetri.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.