Cercetări în cazul unor accidente rutiere grave. Dosar penal pentru deţinere de arme letale

Cercetări în cazul unor accidente rutiere grave. Dosar penal pentru deţinere de arme letale

În data de 28.02.2017, în jurul orelor 09.40, un bărbat în vârstă de 29 ani, ce conducea regulamentar un autoturism pe str. Calea București, în dreptul stației RAT Berzei, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 71 ani, angajat în traversarea trecerii pentru pietoni semaforizată, pe culoarea roșu a semaforului electric aflat în funcțiune.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean, unde a rămas internat.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov desfășoară cercetări în stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

Pieton accidentat grav în timp ce traversa neregulamentar

Un alt accident s-a petrecut ieri dimineaţă, când un bărbat în vârstă de 50 ani care traversa strada prin loc nepermis, a fost accidentat grav de un şofer în vârstă de 64 ani, care conducea regulamentar un autoturism pe str. Zizinului, în dreptul imobilului cu nr. 119.

Alte articole:   Instanța a decis: APDT prezidată de Macedonschi a dat o gaură de 90.000 de euro Consiliului Județean (ep. 1)

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean, unde a fost internat.

În cauză se desfășoară cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

 Bărbat accidentat mortal, pe Calea Feldioarei

Marţi, 28.02.2017, în jurul orei 20.45, un bărbat cu identitate necunoscută, angajat în traversarea neregulamentară a străzii Calea Feldioarei, dinspre dreapta spre stânga sensului de mers către str. Lungă, a fost accidentat mortal de către o femeie în vârstă de 29 ani, care circula regulamentar cu autoturismul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauza sunt efectuate verificări de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov pentru stabilirea identității persoanei decedate și circumstanțelor producerii evenimentului.

Alte articole:   Ce informații primesc românii, de la autorități, despre pandemie? Comunicare precară, în comparație cu alte țări din Europa!

Dosar penal pentru deţinere de arme letale

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au derulat activități specifice pe segmentul nerespectării regimului armelor și munițiilor, precum și scoaterii din circuitul civil a armelor letale și neletale deținute ilegal.

În acest sens, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 45 ani, care deținea la domiciliu o armă letală de vânătoare marca Beretta, cal 12/1 mm, o armă letală de vânătoare marca Tikka, model T3 Hunter, cal 300WM mm, cinci cartușe calibrul 12 mm și trei buc cartuşe calibrul 300 WM, constatându-se, de asemenea, că nu sunt respectate prevederile  art. 342 alin. 6 din Codul Penal.

Alte articole:   De la EURO 2 la ZEV (ZERO EMISSION VEHICLES) în transportul public brașovean

Armele și muniţia au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 342 alin. 6 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea unității de parchet competente.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate