blog-logo

Piaţa Sfatului intră în șantier și în acest an

Piaţa Sfatului intră în șantier și în acest an

Lucrările de reparaţii şi reamenajare ale Pieţei Sfatului vor continua şi în acest an, cu tronsonul din faţa Bisericii ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului“, urmând să se intervină la înlocuirea reţelelor și refacerea pavajului, după ce anul trecut au fost în şantier, pe rând, celelalte laturi ale pieţei.

O veste bună este şi faptul că tot în acest an, toaleta publică din Piața Sfatului va fi reabilitată complet, prima oară după 12 ani.

Primăria are în plan demararea procedurilor de achiziţie pentru reparaţiile şi lucrările de modernizare a toaletei publice din Piaţa Sfatului.

„Aici, avem în vedere amenajarea unei modalităţi de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, cel mai probabil, prin realizarea unei platforme mobile, aşa cum este la intrarea Primărie Braşov (la intrarea dinspre Parcul Nicolae Titulescu – n.r.)”, a precizat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz, citat de bzb.ro.

Reprezentantul municipalităţii a mai spus că, din anul 2005, când a Primăria a preluat locaţia  de la Compania Apa, la toaleta din Piaţa Sfatului s-au efectuat doar lucrări de reparaţii şi întreţinere.

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, incompatibil?!

În ultimii doi ani, Piaţa Sfatului a fost în şantier, însă, pentru ca aceasta să nu fie complet închisă, s-a lucrat „pe bucăţele”, lucrările constând în înlocuirea reţelelor de utilităţi (apă, electricitate, gaze naturale), repararea fântânilor, refacerea unor porţiuni din pavaj şi placarea, cu plăci de bazalt, a unor elemente de arhitectură.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate