blog-logo

Emil Niţă, vicepreşedinte la Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului

Emil Niţă, vicepreşedinte la Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului

Braşovul are un reprezentant la nivel de vârf la nivelul Guvernului Grindeanu. ESte vorba despre Emil Niţă junior, care în 2012-2016 a fost consilier judeţean.

„În temeiul art. 15 lit. a) și al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 5 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 700/2012 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie: Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Emil Niță se numește în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor”.

Alte articole:   Locuri de muncă Brașov: arhitect

Emil Niţă senior a fost prefect al Braşovului, iar în mandatul trecut deţinut funcţia de deputat. Nu putem trece cu vederea că , pentru social-democraţi, Protecţia Consumatorului este o instituţie care le-a adus   avantaje de imagine: ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a fost vicepreşedinte, apoi preşedinte al ANPC, deputatul Mihai Mohaci, a fost prefect şi a fost şef la Protecţia Consumatului Braşov, iar Sorin Susanu, probabil cel mai activ şi intransigent şef de instituţie, toi provin din PSD.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate