blog-logo

Hochei: Corona Braşov a pierdut al cincilea meci din playoff-ul Ligii Mol

Hochei: Corona Braşov a pierdut al cincilea meci din playoff-ul Ligii Mol

“Lupii” au pierdut a 5-a confruntare a seriei, din playofful Ligii Mol, cu DebreceniHK, disputată miercuri seara, în Ungaria.

De data aceasta, Debreceni s-a impus clar, cu 6-1 (4-0, 2-0, 0-1), unicul gol al ,,lupilor” fiind marcat în ultima repriză de Denis Zabludovskiy (49:07).

Astfel, Debreceni HK o conduce cu scorul general de 3-2 pe ASC Corona Brașov în duelul din playoff-ul Ligii MOL.

Oficialii maghiari de la Liga Mol s-au răzgândit, după ce admiseseră apelul echipei braşovene, la prima partidă, disputată tot la Debrecen. Atunci, brigada de arbitri nu s-a prezentat la meci şi, după aproape o oră de întârziere, meciul s-a disputat cu arbitri locali, aduşi de prin tribună!

Alte articole:   Tătaru spune că România va ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID-19 pe zi

Cert este că oficialii Ligii Mol nu respectă regulamentul, instituit chiar de ei, din moment ce acolo se spune clar că dacă debutul unui meci întârzie o jumătate de oră, din cauza neprezentării arbitrilor.

După ce apelul echipei braşovene a fost admis, iată că Liga Mol, care are, nu-i aşa, pâinea şi cuţitul, a trimis o notă la Corona Braşov, prin email, prin care revocă admiterea apelului! Faţă de acest aspect, preşedintele echipei braşovene, Emilian Cernica a spus :

,,Am citit cu surprindere conţinutul emailului, iar ce m-a mirat a fost faptul că, dacă în cazul apelului nostru a existat o decizie explicită (un document), în acest caz, am primit practic o cominicare pe email. Neţinând cont că este vorba de Corona Braşov, mă întreb cum, în decurs de o săptămână, au fost luate două hotărâri total opuse. Nu i-a obligat nimeni să dea o sentinţă favorabilă Coronei iar la o săptămână, acelaşi for să-şi anuleze practic decizia dată. Noi nu am făcut altceva decât să aducem la cunoştinţă faptul că au fost încălcate regulile stabilite chiar de ei, respective, ora de începere a jocului şi arbitrii străini care ar fi trebuit să fie prezenţi la meci. Nu are rost să fac speculaţii pe această temă, mai mult decât e cazul, dar tot ce se întâmplă este cel puţin ciudat. Arbitrii care nu trebuie sau nu au dreptul să arbitreze, soluţie favorabilă dată unei echipe, iar la o săptămână să fie dat câştig de cauză celeilalte echipe, toate acestea nu fac decât să dea o palmă peste obrazul organizatorilor competiţiei”, citat de coronapress.ro.

Următorul joc este programat vineri, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic” din Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.