Handbal: Corona Braşov are un nou antrenor

Handbal: Corona Braşov are un nou antrenor

După plecarea lui Dumitru Berbece, în urma înfrângerilor suferite cu HC Zalău şi Măgura Cisnădie, conducerea echipei braşovene a numit un „principal” până la finalul sezonului.

Astfel, echipa de handbal Corona Braşov are, începând de marţi, un nou antrenor. Este vorba despre Dragoş Dobrescu, fost jucător şi antrenor la echipa masculină CSM Ploieşti în calitate de antrenor principal. Adus la Braşov la recomandarea lui Radu Voina, Dobrescu a semnat un contract cu Corona până la finalul lunii mai.

„E un om cu experienţă în handbal şi are calităţi pentru a conduce echipa noastră, care trebuie să se adune în jurul acestui tehnician. Ne-a fost recomandat de Radu Voina, în care avem încredere. Ne-am înţeles pentru un contract până la finalul acestui sezon. Este o perioadă grea, ne dorim să resetăm ce s-a întâmplat până acum, să luăm pas cu pas ceea ce urmează. Trebuie să abordăm fiecare meci ca şi cum ar fi primul din acest campionat. Este absurd să mai vorbim despre obiective în ceea ce priveşte Liga Naţională. Totuşi, dacă se va reuşi calificarea în Cupa EFH, fetele vor încasa prime. Dacă prin campionat e greu să ne gândim la calificarea în Europa, rămâne Cupa României”, a declarat Liviu Dragomir, preşedintele ASC Corona 2010 Braşov, notează bzb.ro.

Noul antrenor al Coronei a precizat că din actualul lot o cunoaşte doar pe Mihaela Tivadar dar că în zilele următoare va avea discuţii cu fiecare jucătoare, pentru a le cunoaşte şi a vedea ce spune fiecare despre situaţia echipei şi blocajele existente în ultima vreme.

„Nu am venit aici să reinventez handbalul, totul ţine de atitudine. O să încerc să le strâng pe fete, să tragem până la finalul campionatului. Vreau să văd plăcerea de a juca handbal, să evolueze cu zâmbetul pe buze şi să se bucure pentru fiecare gol. Sunt jucătoare cu experienţă, nu văd de ce nu am avea rezultate pozitive. Fetele trebuie să demonstreze pe teren că merită să rămână şi în campionatul următor aici. În acest moment, obiectivul principal este meciul de la Roman, la Cupa României ne vom gândi la momentul respectiv. Pentru mine, venirea la Corona este o provocare. Am stat mai mulţi la băieţi, dar handbalul este acelaşi. Este o plăcere să lucrezi cu fetele, sunt mai serioase, mai sensibile. Cel mai important este să lupte şi să poată ţine capul sus după fiecare meci. Eu sunt învăţat să dau totul pentru a câştiga fiecare partidă”, a spus şi Dragoş Dobrescu, noul tehnician al Coronei.

Dobrescu va debuta sâmbătă, pe banca echipei Corona, în meciul de campionat, la Roman.

Alte articole:   Festivalul Musica Barcensis, în cetăți și biserici fortificate din Țara Bârsei

Foto: bzb.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.