Şapte străzi din Tractorul vor fi amenajate

Şapte străzi din Tractorul vor fi amenajate

În bugetul pe anul acesta, municipalitatea, propune sumele necesare întocmirii studiilor de fezabilitate şi documentaţiilor pentru amenajarea integrală sau parţială, a şapte străzi din zonele rezidenţiale nou-apărute.

Astfel, în acest an o parte din străzile din zona Tractorul VI și VII ar putea fi amenajate, pentru a facilita accesul către zonele rezidenţiale noi.

Cartierul Tractorul a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare imobiliară foarte mare, însă infrastructură rutieră însă este total insuficientă. În aceste condiţii, o parte din străzile din zona Tractorul VI și VII, de după strada Bronzului, vor beneficia de studii de fezabilitate şi proiecte, în baza cărora să fie făcute apoi asfaltările.

„Este vorba despre acele drumuri sau tronsoane care sânt cedate de proprietari Municipalităţii“, a explicat viceprimarul municipiului Braşov, Barabas Laszlo, făcând referire la faptul că unele drumuri trec pe parcele private și astfel autoritățile, din punct de vedere legal, nu pot investi bani de la bugetul local.

Viceprimarul spune astfel că, pentru 2017, în proiectul de buget vor fi propuse sumele necesare întocmirii studiilor de fezabilitate şi documentaţiilor pentru amenajarea integrală sau parţială a şapte drumuri, cedate deja în proprietatea municipiului Braşov.

Străzile George Călinescu şi Eugen Jebeleanu vor fi executate integral, în timp ce strada I.C. Brătianu va fi făcută doar parţial, pe tronsonul cuprins între str. 13 Decembrie şi str. Liviu Rebreanu.

Alte articole:   CSM Corona Braşov a transferat un pivot din Serbia

Tot parţial va fi făcută şi strada George Bacovia, pe tronsonul cuprins între str. I.C. Brătianu şi str. Nicolae Labiş, la fel ca şi strada Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între str. Nicolae Labiş şi Ioan Popasu.

O altă arteră unde se va interveni doar parţial este strada Emanoil Bernfeld (zona Avantgarden Tractorul), pe tronsonul cuprins între str. Ştefan Baciu şi str. Ioan Popasu.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.