Strada cere jos PSD, liberalii o pun de una mică pe la spate…

Strada cere jos PSD, liberalii o pun de una mică pe la spate…

Nu este un secret că, dacă în stradă se înjură, cei din PNL și PSD duc trataive în spatele ușilor închise. De exemplu, fostul candidat PNL la Primăria Săcele, actual consilier local la Săcele, Lucian Pascu, a bătut strâns palma cu primarul pesedist Virgil Popa.

Artizan la toată afacerea este consilierul județean liberal Andi Kadas, cel care s-a lăudat că va câștiga alegerile la Săcele și a eșuat lamentabil, liberalii fiind pe nicăieri la locale… De fapt, la alegerile parlamentare a obținut o înfrângere mult mai lăudabilă: de la 24% la locale la 10% la parlamentare!

Tot întâmpălător, primarul din Teliu, Dorin Blendica (PNL) a fost marţi la București, unde s-a întâlnit cu președintele PSD Brașov, Marius Dunca. Iar la fel de întâmplător Andi Kadas a sărbătorit Crăciunul cu tăiat porci la primarul Blendica.

Și ultima coincidență: Pascu, Blendica și Kadas își dau demisiile vineri seară la ședința de Comitet Executiv Județean din funcții, ca să grăbească aleerile interne din partid, să îl dea jos pe Adrian Veștea din fruntea filialei, pentru că acesta nu cedează un post de vicepreședinte social-democraților…

Și se mai plâng liberalii (unii) că Kadas (scuzați căkafonia) era în echipa de campanie electorală la parlametnare și la PSD se știa tot ce se discuta dinainte să se încheie ședința.

Alte articole:   Tânăr din Braşov, în arest, după ce a condus fără permis

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. aoleuuuu, varza…

    Reply
  2. oricum, sper sa il dea jos pe Vestea, care e varza, cum zice nea Vasile, se plang oamneii din cj si atitudinea lui e belicoasa oricum, si Cancescu regreta ca l,a pus sef. Mintea romanului cea de pe urma, dar ceva dosar cand vedem?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov