blog-logo

Șase consilieri locali PMP au fost excluși din partid. Alți trei au scăpat cu avertisment

Șase consilieri locali PMP au fost excluși din partid. Alți trei au scăpat cu avertisment

Președintele PMP Brașov, Costel Mihai, a declarat că s-a făcut o analiză după rezultatele alegerile parlamentare. Chiar dacă e mai târziu, PMP a dorit să facem lucrul acesta pentru a nu lua anumite decizii „la cald, emoțional și am considerat că este bine să avem o analiză și în plan național”.

„Noi am făcut o fuziune cu UNPR, care a creat o stare de interimat în toate structurile locale, județene. În cadrul Comitetului Executiv Județean am luat decizia de a exclude anumiți consilieri locali, care vor fi transmise instituției prefectului. Sunt localități unde, practic, în alegerile parlamentare acești colegi au ales să sfideze partidul. Au fost excluși șase consilieri locali, iar alți trei au primit avertisment scris. De exemplu, la Cincu am luat patru voturi, de exemplu, motiv pentru care președintele Popelca Nicolae  a fost demis  și i se retrage sprijinul politic și va pierde mandatul de consilier local. Aceeași situația este la Cața, unde Dodo Arpad a fost exclus din partid și pierde mandatul. La Sâmbăta, a fost înlocuit unul dintre aleșii lcoali, Florea Iona, la Ungra – Oprea Dan și Porumb Ioan, iar la Beclean – Munteanu Laurențiu. După ce avem emis ordinul prefectului, vom merge la consiliile locale cu noile propuneri. Vom analiza structura listei și nu neapărat va fi validat următorul de pe lista de supleanți. Dorim să ne reprezinte, să știm că sunt ai noștri”, a precizat Costel Mihai.

Alte articole:   Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru rețelele 5G în România

În plan județean, mai spune liderul PMP Brașov, protocolul cu PNL și UDMR funcționează „în mare parte”, chiar dacă au mai fost discuții în unele localități: „Sunt orgolii mai vechi, dar oamenii trebuie să înțeleagă că s-a încheiat campania electorală, iar discuțiile să fie de natură adminsitrativă, nu personale”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate