O puștoaică de 12 ani a vrut să iasă din țară cu buletinul surorii sale, de 21 de ani

O fata de 12 ani a incercat sa iasa dn tara, joi, prin Vama Nadlac, prezentand la control cartea de identitate a surorii sale, in varsta de 21 de ani. Fata a spus ca voia sa ajunga in Germania, la parinti, iar sfatul de a pacali autoritatile l-a primit de la cumnatul sau, aflat la volanul masinii.

Politistii de frontiera aradeni au prins o fata de 12 ani din Brasov care a incercat sa iasa din tara folosindu-se de cartea de identitate a surorii ei, care are 21 de ani.

Tanara se afla intr-un autoturism condus de cumnatul sau, un barbat de 27 de ani, cei doi fiind verificati in Vama Nadlac.

„Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca persoana de sex feminin nu este una si aceeasi cu cea din documentul de calatorie prezentat, motiv pentru care cei doi au fost condusi la sediul Punctului de Trecere a Frontierei, pentru cercetari. S-a stabilit ca documentul apartinea surorii tinerei, care a recurs la aceasta metoda sfatuita de  cumnatul sau, deoarece dorea sa ajunga in Germania la parinti”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Mihaela Les.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunilor de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si fals privind identitatea prin atribuirea unei identitati reale a altei persoane.

Alte articole:   Jucătorii echipei de polo Corona Brașov au protestat în fața Primăriei
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate