Anunț pe OLX: Vând băiat de casă!!!

Anunț pe OLX: Vând băiat de casă!!!

Un anunț incredibil a fost postat pe portalul de anunțuri de mică publicitate OLX. Anuțul este dat din Brașov, cel puțin așa susține „proprietarul”, cel care a postat anunțul.

Cel mai probabil, este vorba despre vreo glumă proastă, dar este oricum este revoltător că administratorii site-ului au permis să fie postat un asemenea anunţ şi lăsată imaginea copilului, cu următoarea prezentare: „Este foarte dresat, ascultător”.

Anunțul a fost postat astăzi, de pe un telefon mobil, la ora 12:05. Newsbv.ro a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului, instituţie care, la rândul ei, va sesiza Poliția.

Ce spun cei de la OLX

Exista situatii cand departmentul de suport OLX Romania previne publicarea acestor tipuri de anunturi, iar daca se intampla ca acestea sa fie publice, perioada este una foarte scurta.
„Departamentul de suport OLX Romania monitorizeaza in mod activ toate anunturile postate de romani pe site. De asemenea, exista filtre ce resping in mod automat publicarea unor oferte ce contin cuvinte injurioase sau reprezinta obiecte si servicii ce nu se pot comercializa in mediul online. Aproape integral, aceste anunturi sunt gestionate de catre membrii departamentului de suport pana la publicare, fiind si ocazii cand primim si anunturi ce sunt considerate a fi glume intre colegi sau prieteni. Cu toate acestea, echipa OLX este extrem de responsabila in astfel de momente, tratand cu atentia cuvenita orice astfel de postare. In cazul acesta, anuntul a fost scos de pe site in mai putin de doua ore si speram ca nu am adus niciun disconfort vreunui utilizator OLX. Ne pastram in continuare spiritul alert si ne dorim sa oferim vizitatorilor nostri cea mai curata si sigura experienta de folosire a platformei noastre.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Incendiu la Prejmer
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.