blog-logo

Britanic arestat la domiciliu, pentru cultivare şi trafic de droguri

Britanic arestat la domiciliu, pentru cultivare şi trafic de droguri

Un cetăţean britanic, în vârstă de 50 de ani, a fost reţinut de procurorii DIICOT şi ulterior arestat la domiciliu. Şeful DIICOT Braşov a declarat că în locuinţa englezului au fost găsite 17 plante de cannabis şi 500 de grame de fragmente din alte plante.

Potrivit şefului DIICOT Braşov, procurorul Cătălin Borcoman, în urma unor informaţii primite de către procurori, la locuinţa din Braşov a unui cetăţean englez a fost făcută, vineri, o percheziţie domiciliară, unde a fost găsită o cultură de cannabis care ar fi urmat să fie comercializată.

„În locuinţa britanicului au fost găsite 17 plante de cannabis şi 500 de grame de fragmente de alte plante. Din informaţiile pe care le-am obţinut, plantele de cannabis erau destinate şi în vederea distribuirii, nu doar pentru consum propriu”, a spus şeful DIICOT, luni, pentru Mediafax.

Britanicul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunile de cultivare şi trafic de droguri de risc, iar ulterior a fost propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile, la Tribunalul Braşov, însă magistraţii au decis arestarea lui la domiciliu, procurorii DIICOT contestând decizia, care urmează să se judece la Curtea de Apel Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate