blog-logo

Zece tone de lemne pentru patru familii nevoiașe din județul Brașov

Zece tone de lemne pentru patru familii nevoiașe din județul Brașov

Patru familii cu copii mici, aflate în evidențele Asociației ”Aici pentru Tine” din Brașov, au primit 10 tone de lemne, care au fost donate de către o firmă din județul Vâlcea.

Noaptea trecută, primul transport de lemne, a ajuns primele două familii nevoiașe, una dintre ele la Ghimbav, iar cealaltă la Săcele, județul Brașov. Reprezentanții Asociației, împreună cu câțiva voluntari, au pus umărul la treabă și au descărcat fiecare lemn în parte. Acțiunea s-a terminat în jurul orei 01:00.

“Într-o perioadă de ”criză a lemnelor”, în care am căutat sponsori, am apelat chiar și la Regia Pădurilor pentru a ne sprijini, nu am reușit să primim niciun răspuns de la nimeni din județul Brașov. Nu ne-am oprit aici pentru că patru familii cu copii, riscau să înghețe de frig. Am fost sprijiniți de o firmă din județul Vâlcea și de către o firmă de transport din Brașov. Fericirea oamenilor nu poate fi descrisă în cuvinte, iar astăzi ne bucurăm că am făcut o faptă bună!”, a declarat Adina Gal, președintele Asociației ”Aici pentru Tine” Brașov, citat de transilvanianews.com.

Zilele acestea, un nou transport de lemne va ajunge la alte două familii nevoiașe, la Căpeni și la Vama Buzăului. În total, aproximativ 10 tone de lemne, transportate cu două TIR-uri, au fost donate acestor familii sărace.

Alte articole:   „Silvia”, regina Csárdásului, la Opera Brașov

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Asociaţia se implică și sprijină cazuri impresionante, în întreg județul Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate