blog-logo

Ședință la Avantgarden. Până la urmă, se pare că există soluții pentru rezolvarea problemelor locatarilor

Ședință la Avantgarden. Până la urmă, se pare că există soluții pentru rezolvarea problemelor locatarilor

Problemele din cartierul Avantgarden au ajuns la faza de consultări între administrație și cetățeni. Aseară a avut loc o astfel de întâlnire, unde s-a discutat „cu cărțile pe masă”.

Pe scurt, iată concluziile întâlnirii:
În privința condensului excesiv din unele apartamente (au fost depuse 86 de reclamații), reprezentanții dezvoltatorului imobiliar au promis că încearcă remedierea punctuală a lor.

Problema apei dure va fi rezolvată prin montarea unei staţii de dedurizare la demisolul blocului B38, care va deservi fazele I și III ale proiectului imobiliar din Bartolomeu. În acest sens, compania a promis că va face demersurile necesare pentru a obține avizele necesare de la Primărie.

Problema securităţii din cartier poate fi rezolvată prin montarea unui sistem Big-Brother. O estimare valorică este de aproximativ 410.000 lei, respectiv un cost de 170 lei/apartament, dar nu este vorba de o ofertă finală, fiind căutate şi alte soluții tehnice în acest sens.

În altă ordine de idei, cartierul se va extinde, Maurer Imobiliare primind autorizație de construcție pentru încă șase blocuri în Bartolomeu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   SR Brașov, victorie în deplasare, cu CSO Plopeni
  1. Salut
    Vezi ca ai gresit aici: ” încă lase blocuri în Bartolomeu.”
    O zi frumoasa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate