blog-logo

Proteste la Brașov, ziua a zecea. Oamenii nu sunt convinși de demisia ministrului Justiției

Proteste la Brașov, ziua a zecea. Oamenii nu sunt convinși de demisia ministrului Justiției

21.00 La această oră, în Piața Sfatului sunt aproximativ 250 de persoane. Oamenii au plecat spre casă, dar au promis că se vor întoarce şi vineri, de la ora 18.00.

20.00 Au mai venit câţiva braşoveni la Prefectură, numărul celor adunţai acolo fiind undeva la 150 de persoane. Oamenii au plecat de la Prefectură, pe strada Republicii, către Piaţa Sfatului.

18.25 Protestele faţă de încercarea Guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul în serviciu continuă joi în Braşov, deşi ministrul Justiţiei, Florin Iordache, şi-a dat demisia, iar Ordonanţa 13 a fost abrogată.

Aproximativ 70 de manifestanţi sunt în faţa Prefecturii Brașov, pentru cea de a zecea zi de proteste. Manifestanţii scandează „Hoţii”, „Demisia”, „DNA să vină să vă ia”, „PSD, ciuma roşie” şi suflă în vuvuzele.
Oamenii spun că vor exista manifestații mult mai ample în week-end. Aseară, circa 250 – 300 de protestatari au fost în fața Prefecturii, iar de aici au mers în Piața Sfatului.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Comisia Europeană: “Pașaportul verde digital” va fi propus pe 17 martie
  1. Pentru dereglatii mintali (fanii A3, si altii) care o dau inainte cu impartirea tarii in doua e bine o precizare. Tara este rupta in doua astfel: o parte cetatenii si o parte politicienii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate