Gaşca Zurli într-un spectacol aniversar la Braşov

Gaşca Zurli într-un spectacol aniversar la Braşov

La 10 ani de Zurli în România, cea mai iubită trupă de animaţie pentru copii, porneşte în cel mai mare turneu al său şi, în această primăvară ajunge în 20 de oraşe din ţară, cu spectacolul „10 Zurli”.

Gaşca Zurli, ajunge la Braşov în 15 martie, la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”. Spectacolul „10 Zurli”  este cea mai mare producţie de până acum a trupei, în care sunetul şi luminile sunt la nivelul show-urilor internaţionale.

În acest show, prezentat de Mihaela Retegan, apar toate personajele atât de iubite de copii, Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimăturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli cu cele mai iubite cântece, dansuri și jocuri interactive, marca Zurli. Nu vor lipsi surprizele și concursurile pentru cei mici.

Biletele pentru spectacolul „10 Zurli” sunt puse în vânzare pe website-ul eventim.ro şi magazinele partenere Eventim.

Organizatorii au împărțit biletele pe mai multe categorii, accesibile ca preț pentru toată lumea.

Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei, la categoria III. Un bilet la categoria II costă 60 de lei. La categoria I, biletele costă 100 de lei, în timp ce categoria VIP înseamnă 150 de lei biletul, care include şi o întâlnire specială cu Gaşca Zurli.

Bilete se vând pentru toţi participanţii indiferent de vârstă, inclusiv pentru copii, spun organizatorii.

Alte articole:   Pieton accidentat grav pe zebră în Bod Colonie

Mai multe detalii, pe zurli.ro.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap