blog-logo

Demisie la vârful PNL. Dragoș David face apel la toți liberalii din funcții să își dea demsia pentru a provoca alegeri interne

Demisie la vârful PNL. Dragoș David face apel la toți liberalii din funcții să își dea demsia pentru a provoca alegeri interne

„Avem probleme de organizare în PNL. Am ajuns astăzi într-o situație în care la putere este strada, iar opoziția este PSD. Fac apel și la colegii mei să își dea demisia din funcțiile pe care le dețin în  comitele executive ale PNL, pentru a provoca alegeri interne la nivelul partidului, care are o nevoie rapidă de revigorare”, a declarat Dragoș David, care a deținut funcția de primvicepreședinte al PNL Brașov.

El a adăugat că demisia sa nu vrea să arate altceva decât faptul că este nevoie de o repoziționare rapidă pe scena politică românească, de oameni noi, este nevoie de ceea ce strada cere până la urmă, în politica românească, iar PNL să mai conteze în lupta politică din România până nu este prea târziu.

Alte articole:   Ştampila, eliminată din semnăturile oficiale la Ministerului Dezvoltării

Tot Dragoș David este cel care, înaintea alegerilor locale de anul trecut, a solicitat brașovenilor să nu voteze candidatul PNL la Primăria Brașov, Adrian Gabor, ci pe independentul George Scripcaru.

Distribuie dacă îți place!
  1. Mai Davide in sfarsit ai dreptate, ar trebui toti, dar toti penalii si cei din spatele lor din PNL sa isi dea demisia, acest partid trebuie reformat cu totul, sa vina oameni cinstiti, daca mai sunt….si complet noi, altfel, pnl va avea soarta pnt.
    sper sa ne te mai vedem , nici la tv, nici in presa, nici la contracte dubioase.pa, adios.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate