blog-logo

Traficul greu, restricționat pe Drumul CET-ului. Care este explicația?

Traficul greu, restricționat pe Drumul CET-ului. Care este explicația?

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (fostă CNADNR) prin DRDP Brasov informează participanții la trafic că, începând de astăzi, a fost restrictionată circulația rutieră la maxim 3.5 tone pe podul situat pe strada Timisul Sec din Municipiul Brasov de la km 6+300, zona CET, tronson aflat în administrarea DRDP Brasov.

            Aceasta restrictie este ca urmare a prăbușirii trotuarului de pe partea dreaptă, din direcția de mers DN 11 (str. Hărmanului) spre DJ 103 (str. Zizinului) pe o lungime de  aproximativ 25,00 m.

Pentru punerea în siguranța a participanților la trafic, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a traficului ferioviar pe sub pasaj și pentru a evita extinderea degradărilor, DRDP Brasov a decis împreună cu reprezentanții Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul  Primăriei Municipiului Brașov, semnalizarea și restricționarea circulației pe pod la maximum 3.5 tone.

Ruta ocolitoare recomandată este: DN 11 – Varianta de ocolire a Municipiului Brasov tronson I  – sens giratoriu DJ 103A Strada Zizinului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.