blog-logo

Victor Rebengiuc își dăruiește cea de a 84-a aniversare bolnavilor incurabili

Victor Rebengiuc își dăruiește cea de a 84-a aniversare bolnavilor incurabili

Marele actor Victor Rebengiuc, care va împlini 84 de ani pe 10 februarie, își dăruiește ziua de naștere copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă, aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

„Situația bolnavilor incurabili în România este catastrofală. Sunt zeci de mii de oameni care au nevoie de îngrijire paliativă, dar nu au parte de ea. Încercăm să facem tot felul de lucruri inutile, dar uităm să avem grijă de cei aflați în nevoie” a declarat actorul.

„De ziua mea de naștere, vă îndemn să sprijiniți fundația HOSPICE Casa Speranței printr-o donație, pentru ca adulții și copiii care suferă de boli incurabile să aibă parte de îngrijire paliativă gratuită. Apelez la bunăvoința și la sentimentele umane ale tuturor celor care îi pot ajuta pe semenii lor, oameni care suferă cumplit și pentru care nu există un viitor”, mai spune Victor Rebengiuc.

Donațiile se pot face online, pe pagina http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=3583 de pe platforma Galantom. Procesul se realizează cu ajutorul unui card bancar, rapid și în deplină siguranță.

Alte articole:   E SWEET CHRISTMAS la AFI Brașov

Și alte personalități au sprijinit în trecut HOSPICE Casa Speranței, dăruindu-și aniversarea pacienților care suferă de boli incurabile. Printre aceștia se numără Inna, Amalia Enache, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Florin Chilian și Adelin Petrișor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate