blog-logo

Țara arde, iar femeile PSD Brașov se preocupă de nutriție și brandul personal…

Țara arde, iar femeile PSD Brașov se preocupă de nutriție și brandul personal…

Vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Braşov a PSD, consilierul local Alexandra Crivineanu, a anunțat calendarul de acțiuni a OFSD pentru luna în curs.

„Pentru luna februarie ne-am gândit la două acțiuni majore. Prima este seminarul de nutriție , joi, într-un mediu informal, de la ora 17.00. Braşovencele sunt aşteptate pentru a fi informate în privinţa a ce înseamnă un stil de viață sănătos. Medici nutriționiști, reprezentanți ai unei clinici private, vor fi prezenţi inclusiv pentru a răspunde la întrebări. De Dragobete, sala de sedinte va fi aranjată tematic, iar acolo se va tine un atelier de creatie -dezvoltare personala . Va fi invitata o persoana de specialitate care sa le invete pe participante sa facem o ie din hartie si diverse figurine tematice pe care apoi sa le impart pe strada”, a declarat Crivineanu.

Alte articole:   Dan Alexa, înainte de meciul cu CSM Slatina: „Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să aibă determinare şi dorinţă”

De asemenea, Crivineanu a anunțat că OFSD Brașov, pentru luna, martie are planificat un seminar despre brand personal, la sediul de partid…

„La începutul lunii vom merge la două azile de batrani din municipiu cu o floare, martisor, dulciuri si fructe. Martisoarele vor fi achizitionate de la cei care le fac hand made in cadrul asociatiilor pentru sustinerea copiilor si persoanelor cu diverse nevoi (autism, dizabilitati de alt tip, copii ai strazii, orfani etc). Banii acestia ii ajuta. În aprilie este plănuită o actiune de plantare în municipiu, cu Prietenii Pădurilor, vrem să doborâm un record. În preajma Paştelui (13 aprilie), vom merge la un orfelinat de copii. Tot în aprilie este plănuită o activitate la sediul Asociatiei Raza de Speranta din cadrul Centrului Multifunctional de Servicii Sociale Brasov. Vom petrece trei orela  un atelier creativ in care sa pictăm handbag-uri.  La actiune vor participa 15-20 beneficiari de-ai Asociatiei, alaturi de doamnele din OFSD”, a mai precizat Crivineanu.

Alte articole:   O nouă creșă se va construi în municipiul Făgăraș

Pe de altă parte, consilierul local PSD Braşov, Alexandra Crivineanu, a condamnat ieşirea la protestele impotriva OUG, a părinţilor, cu copii de vîrste foarte mici. „Nu ar fi trebuit să implice şi copiii în astfel de ieşiri, cel puţin la ore tîrzii, noaptea şi pe timp de frig. De exemplu, sîmbătă după şedinţa noastră, au venit aici la sediu, cu copii, unul dintre copii întrebîndu-şi tatăl împotriva cui să strige“, a spus Alexandra Crivineanu.

Distribuie dacă îți place!
  1. Dupa ce a furat PSD tara de a pus-o in genunchi acuma le da varstnicilor martisoare si flori. Ce ramificatii la PSD: femeile PSD, tinerii PSD, si magarii batrani PSD, maestrii in fentat codul penal. Alea gatesc si aia tineri invata meserie de la cei batrani?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.