blog-logo

Premiile Anului în Cultură: Vezi nominalizările și votează-ți preferații!

Premiile Anului în Cultură: Vezi nominalizările și votează-ți preferații!

În ultima săptămână din luna februarie a anului 2017 cele mai bune produse culturale ale anului 2016 şi oamenii din spatele lor vor fi recunoscuţi în mod public.

Vă puteţi nominaliza favoriţii pentru premiile anului 2016 în cultură, la Braşov. Nominalizările pot fi făcute pentru evenimente care s-au desfăşurat în perioada 1 ianuarie 2016 – 31 ianuarie 2017, la 10 categorii

Ca şi anul trecut, jurizarea va fi mixtă şi se va face de către un grup de specialişti şi oameni de cultură din afara Braşovului, care vor proveni din uniunile de creaţie şi asociaţiile profesionale recunoscute. Perioada de depunere a dosarelor este 1-15 februarie 2017, iar jurizarea se face în a treia săptămână din luna februarie.

Alte articole:   Elevii ar putea renunța la mască la orele de sport, în anumite condiții. Ce spun medicii

Noutatea în acest an este că şi publicul va avea un cuvânt de spus în alegerea câştigătorilor, 50% din votul publicului contând în decizia finală. Gala Premiilor Anului în Cultură este organizat de Consorţiului Cultural Corona, şi va avea loc la Centrul Multicultural al Universităţii Transilvania Braşov.

Categoriile la care s-au făcut nominalizări şi proiectele selecţionate pot fi consultate şi votate pe www.consortiulcorona.ro.

Categoriile competiţiei PAC Braşov sunt următoarele:

Cartea anului

Proiectul muzical al anului

Expoziţia anului

Proiectul cultural al anului

Concertul anului

Spectacolul teatral al anului

Festivalul anului

Organizaţia culturală a anului

Debut

Personalitatea culturală a anului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate